Inschrijven

Elke deelnemer krijgt bij de start van het spel een slachtoffer toegewezen via zijn/haar e-mailadres van Ugent. Van zodra je erin geslaagd bent om jouw slachtoffer te "vermoorden", wordt het doelwit van het slachtoffer jouw volgende doelwit.

Moord
Om een moord te plegen, moet het slachtoffer geraakt worden door een waterstraal van het wapen. De wapens worden bij het begin van het spel uitgedeeld. Van zodra een slachtoffer geraakt wordt, moeten zowel het slachtoffer als de moordenaar de moord bekennen per e-mail aan bjorn.vanderborght@ugent.be. Het volgende doelwit zal dan ook via e-mail bekend worden gemaakt.

Het spel winnnen
Om het spel te winnen, moet de moordenaar zoveel mogelijk punten verzamelen. Punten verzamelen gebeurt uiteraard door moorden te plegen. Des te sneller je erin slaagt om jouw slachtoffer te vermoorden, des te meer punten je kan verdienen. Binnen de eerste week jou slachtoffer vermoorden is gelijk aan 5 punten, binnen de twee weken 2 punten en binnen de maand kan je nog één punt opleveren. Kan je jouw slachtoffer niet doden binnen de maand, dan is het spel voor jou afgelopen.

De 5 beste deelnemers krijgen een overwinningsbatch om op hun t-shirt te strijken. De ultieme winnaar van het spel krijgt de hoofdprijs.


 

Spelregels
De moord dient uitgevoerd te worden met zuiver water met het voorziene wapen (spuit max. 10ml). De waterstraal moet een lichaamsdeel raken om het slachtoffer te doden.

De moord dient plaats te vinden zonder ooggetuigen. Onder ooggetuigen wordt verstaan personen die de moord hebben zien gebeuren en het slachtoffer/dader persoonlijk kennen. Hieronder verstaan we dat de ooggetuige de voor- en achternaam van het slachtoffer kan noemen. Bij onenigheid beslist de jury van het spel!

De plaats van het delict mag vrij gekozen worden. Induscientia kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen met derden. Indien je jouw moord wil plegen tijdens de lessen, dan is dit op je eigen risico!

Induscientia behoudt zich het recht om personen die de regels niet volgen uit te wedstrijd te zetten. De wedstrijd kan, indien nodig, ook ten alle tijden afgesloten worden.